Εφκα Εισοδοσ : Efka Egkyklios 5 17 : Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info

Εφκα Εισοδοσ : Efka Egkyklios 5 17 : Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info. Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για ελεύθερους επαγγελματίες. Προβολή υποβληθεισών απδ μισθολογικών περιόδων 2002 έως 2011. Σύνδεση με κωδικούς για οικοδομοτεχνικά έργα από εφκα. Εκτύπωση ειδοποιητηρίου για ασφαλιστικές εισφορές στο efka.gov.gr. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info

Σύνδεση με κωδικούς για οικοδομοτεχνικά έργα από εφκα. 4387/2016 (δπυ) επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι του εφκα (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες) μπορείτε: Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα πληροφόρησης για την ασφαλιστικής σας. Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για εργοδότες ν.4611/2019.

Efka Eisodos Me Kwdikoys Taxisnet
Efka Eisodos Me Kwdikoys Taxisnet from itilegrafima.gr
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών. Οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι του εφκα (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες) μπορείτε: 4387/2016 (δπυ) επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Η εφαρμογή λειτουργεί σωστά με εκδόσεις των: Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για εργοδότες ν.4611/2019. Ενημερωτική εγκύκλιο εξέδωσε ο εφκα σχετικά με τη νέα διαδικασία χορήγησης και ανανέωσης ασφαλιστικής ικανότητας σε ανέργους του οαεδ και ασφαλισμένους.

Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών.

Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Ανάρτηση ειδοποιητηρίων πληρωμής εισφορών για τον μήνα οκτώβριο 2019 μη μισθωτών ασφαλισμένων. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Σύνδεση με κωδικούς για οικοδομοτεχνικά έργα από εφκα. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών. Επισημαίνεται ότι για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος η πληρωμή των εισφορών του ιανουαρίου του 2020 (και εφεξής) θα πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (rf). Η διοίκηση του εφκα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές οκτωβρίου 2019 των αγροτών. Είσοδος στο σύστημα με διαπιστευτήρια taxisnet. Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για ελεύθερους επαγγελματίες. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) μηνός αυγούστου. Προβολή υποβληθεισών απδ μισθολογικών περιόδων 2002 έως 2011. Όπως σημειώνει ο φορέας, για την περίοδο από 1/3/2019 έως 29/2/2020. Εκτύπωση ειδοποιητηρίου για ασφαλιστικές εισφορές στο efka.gov.gr.

Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Σύμφωνα με το νόμο 4387/2016, το τ.oaee εντάσσεται από 01/01/2017 στον εφκα. Η διοίκηση του εφκα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές οκτωβρίου 2019 των αγροτών. Επισημαίνεται ότι για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος η πληρωμή των εισφορών του ιανουαρίου του 2020 (και εφεξής) θα πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (rf). Για την υποβολή ερωτήσεων που αφορούν σε τεχνικά θέματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για εργοδότες (αδυναμία πρόσβασης, απώλεια κωδικών, μηνύματα.

E Efka Oles Oi Nees Yphresies Gia Toys Asfalismenoys Hmerhsia
E Efka Oles Oi Nees Yphresies Gia Toys Asfalismenoys Hmerhsia from www.imerisia.gr
Επισημαίνεται ότι για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος η πληρωμή των εισφορών του ιανουαρίου του 2020 (και εφεξής) θα πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (rf). Η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού. Δείτε και εκτυπώστε το νέο ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών μαΐου 2021, από την ιστοσελίδα του εφκα. Ενημέρωση απονομών εφάπαξ ενημέρωση απονομών επικουρικών συντάξεων. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα πληροφόρησης για την ασφαλιστικής σας. Είσοδος στο σύστημα με διαπιστευτήρια taxisnet. Η ενημέρωση των πληροφοριών γίνεται σε πραγματικό χρόνο από τις αρμόδιες διευθύνσεις. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα.

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) μηνός αυγούστου.

Για την υποβολή ερωτήσεων που αφορούν σε τεχνικά θέματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για εργοδότες (αδυναμία πρόσβασης, απώλεια κωδικών, μηνύματα. Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για ελεύθερους επαγγελματίες. Δείτε και εκτυπώστε το νέο ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών μαΐου 2021, από την ιστοσελίδα του εφκα. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα πληροφόρησης για την ασφαλιστικής σας. Έλαβαν από τον οαεδ πενήντα (50) ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή. Καλωσ ηλθατε στην σελιδα εισοδου των υπηρεσιων web. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info Έκδοση 9 και μεταγενέστερες (και edge) firefox: Όπως σημειώνει ο φορέας, για την περίοδο από 1/3/2019 έως 29/2/2020. Παρακαλουμε εισαγετε τουσ κωδικουσ taxisnet για την εισοδο σασ στο συστημα. Η διοίκηση του εφκα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν οι εισφορές οκτωβρίου 2019 των αγροτών. Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. Συγκέντρωσαν πενήντα (50) ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής.

Δείτε και εκτυπώστε το νέο ειδοποιητήριο ασφαλιστικών εισφορών μαΐου 2021, από την ιστοσελίδα του εφκα. Εκτύπωση ειδοποιητηρίου για ασφαλιστικές εισφορές στο efka.gov.gr. Έκδοση 9 και μεταγενέστερες (και edge) firefox: 4387/2016 (δπυ) επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού.

Efka Asfalistikes Eisfores Online Deite Poso Kai Kwdiko Plhrwmhs
Efka Asfalistikes Eisfores Online Deite Poso Kai Kwdiko Plhrwmhs from cdn.statically.io
Είσοδος στο σύστημα με διαπιστευτήρια taxisnet. Έκδοση 9 και μεταγενέστερες (και edge) firefox: Οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι του εφκα (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες) μπορείτε: Ρύθμιση οφειλών προς εφκα για εργοδότες ν.4611/2019. Η ενημέρωση των πληροφοριών γίνεται σε πραγματικό χρόνο από τις αρμόδιες διευθύνσεις. Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. * σας ενημερώνουμε ότι από 01/04/2019 η είσοδος στα ενημερωτικά σημειώματα του ετεαεπ θα γίνεται αποκλειστικά με κωδικούς taxisnet (μέσω γγπσ). Συγκέντρωσαν πενήντα (50) ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής.

Η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού.

Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr Εκτύπωση ειδοποιητηρίου για ασφαλιστικές εισφορές στο efka.gov.gr. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες εοπυυ info info Η ενημέρωση των πληροφοριών γίνεται σε πραγματικό χρόνο από τις αρμόδιες διευθύνσεις. Να ενημερώνεστε για την εκκαθάριση των ασφαλιστικών σας εισφορών. Έκδοση 9 και μεταγενέστερες (και edge) firefox: Επισημαίνεται ότι για να αποφευχθούν προβλήματα του παρελθόντος η πληρωμή των εισφορών του ιανουαρίου του 2020 (και εφεξής) θα πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (rf). Ο επισκέπτης της σελίδας μας επιλέγει το τέως ταμείο που τον αφορά και εμφανίζεται αυτόματα η πληροφορία. Μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα πληροφόρησης για την ασφαλιστικής σας. Οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι του εφκα (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες) μπορείτε: Ενημέρωση απονομών εφάπαξ ενημέρωση απονομών επικουρικών συντάξεων. Είσοδος στο σύστημα με διαπιστευτήρια taxisnet. Η εφαρμογή λειτουργεί σωστά με εκδόσεις των:

Posting Komentar

0 Komentar